Tällä viikolla ohjelma on pyörinyt pääasiassa lasten ympärillä.

Prinsessa on innostunut leipomaan. Hän leipoisi vaikka joka päivä ja mikäs on leipoessa sillä hänellä on nyt Prinsessan keittokirja:

1887591.jpg

Prinsessa ja Keskimmäinen osallistuivat myös meidän kylän Olympialaisiin. Lajeina olivat pituushyppy,

1887596.jpg

pallonheitto ja juoksu.

1887672.jpg

Neljässä vuodessa kylä on laajentunut valtavasti ja suurin osa ihmisistä oli aivan tuntemattomia.

Mitalin arvoiset suoritukset:

1887658.jpg

Tänä aamuna honey lähti kohti uusia maisemia ja siitä innostuneena päätin pakata muksut Kuplaan ja suunnata Hailuotoon retkeilemään. Ei uskoisi, että Oulun läheltä löytyy tuollainen paikka. Aivan ihana kesäpaikka hiekkarantoineen. Tänään tuuli oli aika kylmä joten reissu meni hieman vain ajeluksi, mutta ihan hauskaa meillä oli, vaikka lounaspaikaksi ajattelemani Rantasumppu olikin kiinni.

1887745.jpg

1887695.jpg

1887684.jpg

1887728.jpg

--

Yh-elämää on siis sitten edessä kuukausi ja sitten lähdemme kaikki! Olen pari päivää tällä viikolla lueskellut muutamia löytämiäni blogeja Bangaloresta ja Intiasta, ja koettanut asennoitua intialaiseen ajattelu- ja toimintatapaan. Onneksi blogien kirjoittajat ovat kirjoittaneet asioista niiden oikeilla nimillä ja suoraan. Hyviä esimerkkejä eri tilanteista he ovat kuvailleet blogeissaan ja monen monta hyvää vinkkiä on painettu muistiin, mutta voihan se meikäläisen pinna (tunnetusti olen kuumakalle) olla moneen otteeseen koetuksella. Mies on onneksi pari viimeistä viikkoa ollut intensiivisessä "Intiavalmennuksessa" työpaikallaan. Samassa tilassa on työskennellyt pari Intiassa asunutta ja kullanarvoisia tietoja ja vinkkejä on ollut tarjolla.

Nyt alkaa jo olla se "en malta odottaa"-fiilis...