Tänä aamuna sain ensimmäisen kerran piiiitkäään aikaa raapata autonikkunoita jäästä! Mittari oli 7 maissa vielä nollassa ja nurmikko kuurassa.

Poikia kouluun kuskatessani kaipasin hetken istuimenlämmitintä ja kunnolla toimivaa lämmityssysteemiä. Oli nimittäin aika hyytävää, kun joutui ajelemaan vielä ikkuna hieman raollaan... Mutta kaikkea ei voi saada ;).

Syksy on tullut todella hurjaa vauhtia. En muistanutkaan millaisia nämä kuulaat syksyiset aamut ja päivät ovat. Huomaan, että näitä olen kaivannut ja olen todella onnellinen, että nyt tänä syksynä on mahdollisuus nauttia Suomen syksystä. Talvea en ole kaivannut, enkä kaipaakaan sitä lunta ja pakkasta.

Pitänee kaivaa jostakin lapsille sormikkaita ja jospa löytyisi hieman vahvempaa takkiakin (heh, toivottavasti en ole vielä kaikkia myynyt kirpparilla).

--

Tänään saamme lopultakin Intian viisumit! Mies lähtee sinne todennäköisesti loppuviikosta. Asiat etenevät pikku hiljaa siihen suuntaan, että sinne todella lähdetään. Jotenkin on vaan sellainen epätodellinen olo, Suomessa olemiseen voisi näköjään tottua yllättävän helposti...

---

Mutta nyt laitan takkaan tulen, että saamme hieman lämpöä sisällekin!