Koko kroppaa särkee... Yöllä ei meinannut unikaan tulla vaikka olin aivan varma, että kaadun sänkyyn kuin raato.

Eilen meillä oli siis Keskimmäisen sanoin "KUIN JOULU"!

Muuttokontti saapui ja sen mukana koko omaisuus Kiinasta. Ja miten se tuntuukaan nyt niin paljolta. Meillä oli niin mukavan avaraa ennen tavaroiden saapumista, mutta nyt ei ole kuin mukavaa. Kaikki paikat pursuavat laatikoita, vakuumipusseja, epämääräisiä kasoja, paikkaansa odottavia huonekaluja... Pyykkikone ja tiskikone laulavat kilpaa.

Prinsessakin onnistui levittämään huoneeseensa karmean kaaoksen barbietavaroidensa avulla. Hän tuumasi, että nyt tuntuu kodilta kun on tutut huonekalut ja tavarat ympärillä- niillä on pienelle mielelle suuri merkitys näiden muutoksien keskellä.

Talon täytti niin kotoinen kiinahaju ;-).

Eilinen päivä oli kyllä melkoista haipakkaa. Kontti saapui yhdeksän maissa ja ensimmäisen tauon pidin klo 13. Siihen asti olin ohjaillut tavaroita oikeisiin paikkoihin ja purkanut suurimman osan astialaatikoista. Illalla tuntui jo siltä, että en pääse liikkeelle, mutta lämmin sauna onneksi hieman rentoutti. 

Vaikuttaa siltä, että olemme olleet onnekkaita ja vain yksi "ming dynastian aikainen" kukkaruukku oli mennyt rikki. Tosin paljon on vielä purkamatta. Joten pitää mennä touhuamaan!