Sunnuntaina oli muuttokonttimme arvioitu saapumispäivä Helsinkiin. Mitään ei ole kuulunut meille asti, joten tuskin se päivä on paikkaansa pitänyt. Kuitenkin realistinen arvio saapumiselle on tällä tai ensi viikolla. Tullaamiseen Helsingin päässä menee pari kolme päivää ja sitten saamme kontin pihallemme.

Olen yrittänyt tehdä selvää suunnitelmaa mitä mihinkin huoneeseen, kaappiin, nurkkaan, varastoon... Suorastaan pelottaa se tuleva tavaramäärä. Ja siitä kun pitäisi vielä valkata ne Intiaankin lähtevät tavarat. Ei ole minulla tekemisen puutetta tulevaisuudessa!

Tilaa tehdäkseni olenkin sitten pitänyt pöytää kirpputorilla ja jo muutamassa päivässä tavaraa on mennyt todella hyvin. Oulun Paljekirppis on valtava suosittu. Siellä on todella paljon asiakkaita ja lähes kaikki pöydät varattuina.

Vieläkään en voi kertoa mitään päivämääriä Intiaan lähdön suhteen. Kaikki on vielä käymisvaiheessa ja mitään valmista ei ole. Toivottavasti on tämän kuun lopussa varma tieto milloin lähdetään. Toisaalta minulla ei ole mitään kiirettä täältä pois. Voin aivan hyvin odotella vaikka syyskuun puolelle. Lapsilla tosin koulu alkaa 25.8. mutta ei kai se parin päivän myöhästymínen ketään haittaa.

Jollekin tutulle juuri nauroin, että on aika outo tunne olla Oulussa liikenteessä, kaupoissa jne. sillä en tosiaankaan tunne ketään. Vielä ei ole kertaakaan tullut tuttuja vastaan! Enpä ole kyllä paljon Oulussa liikkunutkaan, tänään selvisin ensimmäisen kerran Rotuaarille asti! Suzhoussa JOKA kerta kun lähdin kaupoille tuli joku tuttu vastaan ja Suzhou on kuitenkin miljoonakaupunki. Tuntuukin siltä, että sosiaaliset ympyräni olivat sata kertaa vilkkaampaa siellä kuin täällä vaikka täälläkin olemme paljon ehtineet ystäviämme näkemään.

Tänään Rotuaarilla sauvakäveli vastaan kuitenkin "melkein tuttu". Mietin jo hetken, ennen kuin tunnistin hänet, tervehdinkö ja mistä kummasta hänet tunnenkaan? Sitten välähti, että hänhän oli meidän monen bloggaajan tuntema Kissamummu tai hänen kaksoisolentonsa;-)! Olikohan menossa Stockmannille kahville?