Älkää pelästykö, tästä ei ole tulossa ruokablogi, mutta tänään pitkästä, pitkästä aikaa kokeilin jotain UUTTA ruokaa. Harvinaista minulle, sillä yleensä en sitten millään keksi mitään uutta ja NOPEAA laitettavaa.

Tänään menin pitkästä aikaa Red Point´iin kamalan juurikasvuni kanssa. Lisa oli onneksi paikalla ja hän sekoitteli väriaineen sekä leikkasi kutrini lopuksi. Unen ja valveen välimaastossa nuokkuessani lueskelin jotain vanhaa Good Housekeeping-lehteä. Silmiini pisti aikas hyvännäköinen ruokaohje. Helppo ja nopeakin siinä vakuutettiin. Hieman epäilin pehmeiden tortillojen osuutta, mutta naputtelin ohjeen suurin piirtein kännykkääni ja yli kolmen tunnin kampaajalla istumisen jälkeen pääsin vihdoin nälkäisenä kotiin.

Jauhelihatortillahässäkkä:

-paketti jauhelihaa (nautaa tai kanaa) n. 400g.

-tomaattikeittopurkki (käytin Cambell´s)

-0.5can salsaa

-0.5can vettä

-6 pehmeää flour tortillaa paloiteltuna sopiviksi suupaloiksi

-juustorastetta puoli pussillista

1. Paista jauheliha.

2. lisää tomaattikeitto, salsa, vesi ja tortillapalat.

3. Sekoita ja kiehauta.

4. Sekoita joukkoon juustoraaste. Anna sen sulaa joukkoon.

4. Tarjoile lämpimänä.

Ei siis liian montaa monimutkaista vaihetta ja ruoka teki kauppansa. Siitä riitti juuri ja juuri 4 henkilölle. Ehkä pari valkosipulinkynttä ja hieman äkäisempi salsa tekisi oman äjäyksensä, mutta hyvää ruokaa tälläkin ohjeella joka tapauksessa!

Kuvaa en ehtinyt ottamaan.