Tänään vietin aikaista jäähyväislounasta kera pöydällisen naisia. Otimme hieman rauhallisemmin kuin miehet pari viikkoa sitten ja lounastimme Tomato Kitchenissä. Ruoka ja seura oli aivan ensiluokkaista! Kiitos teille ihanille ystäville, joihin olen saanut tutustua näiden vuosien aikana!

Pääpuheenaihe oli kuitenkin suu-ja sorkkatauti. Nimittäin nyt se on todettu eräässä pienessä norjalaispojassa :(. Ja mikä tekee asiasta meidän kohdalla huolestuttavamman on se, että pienen pojan sisko on Prinsessan ja kahden muun suomalaistytön luokalla... Ja tyttö oli ollut tänään koulussa. Nyt on sitten tietokone käynyt kuumana ja enterorokosta ja sen vaarallisemmasta muodosta on löytynyt paljon tietoa, mutta ei sitä tärkeintä eli pitääkö muutkin perheenjäsenet eristää taudin leviämisen estämiseksi??????????

Koululta oli sanottu, poika voi hyvin ja nähtävästi se ei ole kuitenkaan enterovirus 71 vaan se tavallinen muoto. Mutta silti. En halua tieten tahtoen sairastuttaa lastani. Kuten en ole koskaan ymmärtänyt äitejä joka tekevät vesirokon hakuvierailuja vesirokkoa sairastaviin perheisiin.

Laitoin kuitenkin vielä early yearsin johtajalle asiasta sähköpostia sekä pyysin miestä kysymään lääkärireissullaan lääkärin mielipidettä.

Tässä vaiheessa kun ollaan jo toinen jalka pois täältä ei halua ottaa riskejä...