Terveisiä naapurin tietokoneelta!

Oulu on antanut parastaan. Sää on ollut upea, aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja lämpötila pyörii nollan molemmin puolin. Mutta en ole ehtinyt paljon ulkona olemaan, sillä aika on vierähtänyt todella nopeasti. Ja olen saanut aikaan valtavasti. Sisällä siis.

Olen päässyt ullakon perälle asti. Prinsessan tuleva huone on vapautunut sinne pakatuista huonekaluista, laatikoista, jätesäkeistä...
Ihmettelen vaan mitä lienen ajatellut vuonna 2004, kun olen säilönyt sinne mitä ihmeellisimpiä asioita. Mitä kummaa teemme rikkinäisillä paripuolilla sukilla, palaneilla lampuilla, 1990-luvun loppupuolen lehdillä, kynttilän pätkillä ynnä muulla erittäin tärkeällä.

Mutta neljässä vuodessa kertyy PALJON pölyä! Ainakin sellaisiin monimutkaisesti koristeltuihin kiinalaishuonekalujen kaikenlaisiin koloihin. Meinas tulla ayia ikävä...Kädet kaipaavat manikyyriä ja kroppa on kipeä. Portaiden nouseminen kymmeniä ja kymmeniä kertoja päivässä käy hyvästä treenistä.
Telkkaria ei ole tullut tuijotettua kuin kylässä. Meillä ei nimittäin ole sitä elintärkeää vekotinta, digiboksia.

Pihahommiakin ajattelin tehdä. Kalkkisäkit odottavat levitystä. Ja jos leikkais muutamia pensaitakin. Haravoimaan en kuitenkaan pääse, sillä lunta on vielä suurimmassa osassa pihaa. Mutta ei kaikkea kerralla....