Pakkaamista, pyykin pesua ja odottamista on tänään ohjelmassa.

Pienemmät ovat tänään vielä koulussa ja esikoinen viettää laatuaikaa äidin kanssa. Lähdemme kohti Shanghaita ja lentokenttähotellia illalla.

Miten viisihenkinen perhe saa kaikki matkatavaransa sopimaan kahteen matkalaukkuun?? Hyvin. Lapsille mukaan vaan uikkareita ja ostaa sitten paikan päältä t-paidat ja shortsit. Ottaa mukaan lomalukemista jonka voi jättää hotelliin. Käyttää pesulapalveluita. Ja jos vaikka erehtyy shoppailemaan niin ostaa sieltä sitten urheilukassin ostoksille. Onneksi ollaan käyty jo sen varran monta kertaa Thaimaassa, että suurin piirtein tietää mitä siellä myydään. Eikä sitä turistikrääsää viitsi raahata kaappien täytöksi kun entisiäkin on liikaa.

Sain naapurilta lainaan pari ajastinta lampuille, että näyttäisi edes hieman, että täällä asuu joku. Naapuri lupautui myös tarkkailemaan meidän talon sähköjä, sulakkeet kun meinaa välillä paukkua pois päältä. Ei olisi kiva tulla kotiin jos pakastimet olisivat sulaneet ja talossa kamala haju... Niinkin on joskus joillekin käynyt =( !

Mitään uutta en ole kuullut eiliseen katoamistapaukseen liittyen. Mielenkiinnolla odotamme miten alueen management asiaan suhtautuu. Tiukentuuko vartiointi (toivottavasti) ja kerrotaanko tapahtuneesta meille ulkomaalaisille? Onneksi ovat nuo ayit, jotka tietävät kaiken mitä alueella tapahtuu. Ja toivottavasti poika löytyy!

Lopuksi muutama kuva kännykästä viime päiviltä.

Kävimme Chuan Fu Loussa perhe T:n kanssa. Sieltä saa ehdottomasti Suzhoun parasta kiinalaista ruokaa:

935431.jpg

Prinsessa ja riisikuppi:

935427.jpg

Kiinalainen ruoka maistui. Kotipakettiin ei jäänyt:

935430.jpg

Prinsessa, Lao Hu ja Garfield:

935429.jpg

Nyt täytyy lähteä lounaaalle toisen suomalaisäidin ja hänen poikansa kanssa. Seuraava päivitys sitten Thaimaasta. Koetan päästä lomallakin netin ääreen ainakin kerran. Ja jos sataa niin useamminkin.