Onneksi eilen tuli otettua rauhallisesti, sillä tänään riitti taas vipinää.

Aamun pakollisten blogikatsausten lomassa pesin pari koneellista pyykkiä ja astioita ja sitten lähdin taas akupunktioon. Tai tällä kertaa jätin neulat väliin ja pyysin kokovartalokuppauksen (ei veren vuodatusta siis vaan pelkkä kuivakuppaus) hieronnan kera. Ihan sillä, että se saisi veren ja kuona-aineet kiertämään kunnolla. Ihan hyvän käsittelyn sainkin. Hieroja kävi läpi myös meridiaaneja ja paineli tiettyjä akupisteitä. Selkä ja maha ovat aika karmean näköisiä, joten en uskalla paljastaa kuin niskan. Jotain häikkää on nyt sillä niin mojovat jäljet jäi imukupeista. Aina niin ei käy ja se on sen merkki, että kaikki on ok.:

901305.jpg

Eilen sain ihanan, itse kirjoiteun ja kuvitetun kutsun picnicille koululle klo 13. Ihan kiva juttu, mutta voisi tietenkin h i e m a n aikaisemmin ilmoittaa. Väänsin sitten pari pellillistä chocholate chip cookies (ei sitten mistään valmispaketista eli pullantuoksuisen äidin pisteet tänne!) prinsessalle mukaan. Ihan kiva picnic oli ja selvästi erittäin tärkeä tapahtuma lapsille. Meitä oli tullut 5 innokasta äitiä mukaan.

Tässä Texas Babe ja hänen luokkaansa:

901316.jpg

Pakko vielä kertoa hauska juttu jonka kuulin; Texas Baben suomalainen oppilas oli katsellut Henkkamaukan kesäkuvaston alusvaatesivuja ja huudahtanut äidilleen  "Äiti, täällä on Ms. H:n kuva!!!...  Mutta totta puhuen kyllä opettajalla on suuri vaikutusvalta 5-6- vuotiaisiin, häntä ihaillaan, hän on kaunis ja hänen sanansa on laki... Meilläkin sanotaan harva se päivä, että Ms. H sanoi niin ja näin...

Picnicillä alkoi sen varran kovasti janottamaan, että jouduimme kaartamaan taksilla Zapataksen pihaan ja viilentävä frozen margarita edessä olo helpottui. Täytyy nyt käyttää hyväksi nämä ilmaiset Margaritat sillä syyskuu lähenee loppuaan. Kiva aloitus viikonlopulle!

Viikonlopusta onkin tulossa mielenkiintoinen sillä huomenna SSV (Suzhoun Sohvaperuna Veljeskunta) osallistuu Blue Marlin-turnaukseen lajina tällä kertaa futis. Kannustamaan pitää tietenkin mennä suurin joukoin. Rankka päivä miehillä tiedossa ja varmasti vielä rankemmat jatkot turnauksen päätyttyä.

Huomenna alkaa myös pojilla futistreenit ja sitä se elämä tulee olemaan tästä lähtien joka viikonloppu. Futista. Jalkapalloa. Soccer. Football.

Nyt taidankin avata salmiakkipussin jonka juuri saimme ja mitätöidä siten kuppauksen vaikutuksen. Talossa on harvinaisen rauhallista. Prinsessa on yökylässä ja esikoisella on kaveri täällä meillä. Jos vaikka jaksaisi katsoa jonkun leffan.