Ups, meinas ihan unohtua yksi viime viikon kohokohdista eli torstai-iltainen karaookke! Kiitos, että muistutit "Living next door to.."!

928156.jpg

Suomalaistapaamisessa jokunen viikko sitten huomasimme muutaman naisen kanssa olevamme melkoisia laulajavirtuooseja (joku voi olla eri mieltä, mutta ainakin niillä promilleilla laulu kuulosti erittäin hyvältä ellei täydelliseltä ;-)) Sovimmekin sitten yhteisistä lauluilloista ja ensimmäistä vietettiin torstaina meillä.

Mitä lahjakkuuksia maailma onkaan meissä menettänyt! Lauloimme läpi useamman karaokelevyn. Katri Helenan Katson autiota hiekkarantaa soi melkein yhtä hyvin kuin alkuperäisen esittäjän saati sitten Lintu ja lapsi... I will survive vaatii hieman harjoittelemista, siinä sanoja tulee aivan liian nopsaan ja vielä enklanniksi.. Jotain jäimme kaipaamaan, kuten Paula Koivuniemen Aikuista naista ja Dingon biisejä (jotenkin kaikki taidamme olla sitä Dingo-ikäpolvea), mutta jospa ensi kerralla nekin kajahtavat.

Tuskin maltan odottaa, että loma on ohi ja kokoonnumme toisen kerran!!!!

Tämän viikon tulevia kohokohtia ovat huominen ABBA-MUSIKAALI (ja Super Brand Mall) Shanghaissa, keskiviikon Sothy´s kasvohoito Dragon Flyssa ja torstainen lomalle lähtö.

Ja huomennahan juhlitaan täällä Kiinassa Moon Festivalia! Sain juuri matkatoimistosta lahjukseksi kuukakkuja, jotka heti lahjoitin ayille. Ne eivät ole minun herkkuani ja itseasiassa harva kiinalainenkaan niistä pitää. Mutta kun niitä on tapana syödä niin niitä syödään. Suzhoulaisten makuaistille ne varmasti ovat herkkua, mutta pohjoisen ja lännen kiinalaisille eivät.

Vähemmän hurraahuutoja aiheuttaa se, että esikoisella on huomenna viimeinen koulupäivä ennen lomaa. Hän joutuu aloittamaan lomansa hieman aikaisemmin, sillä hän ei osallistu Grade 5:n Hangzhoun camp´iin. Hieman harmittava juttu, että koulu järjestää leirit aina juuri ennen lomaa ja se auttamattomasti vähentää osallistujamäärää. Olisihan se pitänyt edellisten vuosien perusteella arvatakin, mutta emme enää saaneet lentoja lauantaille. Mutta kierretään sitten Hangzhouta kun tullaan sinne HZ-maraton viikonloppuna. Samoin käy keskimmäisen sleepoverille. Grade 3:lla olisi sleepover koululla torstaista perjantaihin. Keskimmäistä harmittaa kovasti, jopa enemmän kuin esikoista. Varsinkin pool discon väliin jääminen.