Oltermannit jäi sitten saamatta. Siitä sisuuntuneena kävelin asiantuntijan kanssa pianokauppaan ja valitsin itselleni myöhästyneen syntymäpäivälahjan. Kiitos vaan rakas aviomieheni! Hyvinhän tuolla kissanpolkka soi!

896075.jpg

Kiinalaiseen tyyliin en tietenkään irrota elmukelmua ja suojia pois ennen kuin ne kuluvat puhki.. Ja katsokaa miten tyrmäävän ihanan pitsiliinan sain kaupan päälle!!! Sieluni silmin näen jo miten lapsukaiset soittavat jouluaattona "Enkeli taivaan lausui näin" nelikätisesti tai jopa kuusikätisesti skottiruudut ja rusetit ojennuksessa...

Huomisen ohjelmassa onkin sitten pianonsoitonopettajan etsiminen. Kovin kalliita ei ole pianokaupan opettajan kotikäynnit 60rmb/45minuuttia. Jos vaikka 2x45min. ottaa hänet niin siinä ehtii kaikki lapset jo oppia saada vuorotellen. Eli ei tämä nyt pelkästään sisustuselementti ole (vaikka pianolle ja sen päälle asetelluille valokuville onkin täydellinen paikka siellä meidän "omassa kotona").

Tänään oli jälleen kerran tiukka aikataulu. Ehdin käydä opiskelemassa tuina massagea, saada itse akupunktiota ja hierontaa ja ostaa pianon ennen miehen kotiutumista Pekingistä ja lasten koulusta.

Hieronnan jälkeen olisi ollut mukava istahtaa näiden rouvien viereen päiväunille:

896132.jpg

Singan kukkakauppaan oli taas ehtinyt ilmestyä ensimmäiset JOULUTÄHDET. Taidan kuitenkin vielä odotella jonkun kuukauden:

896140.jpg

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä haluan esitellä ensimmäisen osan tyrmäävästä asukokonaisuudesta, jossa kelpaa, ei ens vaan seuraavalla viikolla, ABBA-show´ta mennä katsomaan ja kuuntelemaan. Siinä jää Dancing Queenit lavalla toiseksi kun rouva P:n nilkat vilahtelevat katsomossa. Kengistä viis.

896136.jpg